Image Image Image Image Image

Serveis

Som una empresa familiar dedicada al sacrifici, distribució i elaboració de productes avícoles. Tenim una amplia varietat de productes diferents.

Els nostres productes són sempre elaborats, sacrificats o distribuïts sota la més estricta exigència de qualitat. Complim sobradament els requisits sanitaris i de control de qualitat. Tots els nostres productes tenen un històric, una ubicació  i una trajectoria de producte que mitjançant els nostres controls de traçabilitat podem supervisar, donant així als nostres clients un alt grau de confiança que no només és basa en la nostra dilatada experiència si no en el més estricte seguiment de les normatives sanitàries i medi ambientals.

La nostra empresa sempre ha fet un pas més enllà i tots els nostres processos tenen controls de qualitat que volem afegir per aportar un plus de qualitat als nostres clients i diferenciar-nos així al mercat.

Fent servir aquesta web accepta l'ús de galetes. més informació

Les opcions de galetes fetes servir per aquesta web, estan predifinides com "permeses" per oferir-vos la millor experiència de navegació. Si vostè no canvia les opciones de galetes del seu navegador o prem "Accepto", vostè está donant el consentiment per fer servir galetes.

Tancar