Image Image Image Image Image

Pollastre

El pollastre, aliment primordial en la nostra gastronomia és una carn molt versàtil a l’hora de fer-ne diferents receptes. És una carn amb tantes proteïnes com d’altres però amb un índex baix de greix. És un aliment perfecte per tenir cura de la nostra salut alhora que és un aliment apreciat per els petits de casa.

A Mas Avícola podem oferir-los tres tipus diferents de pollastre. L’exigència i diferents necessitats dels nostres clients ens ha portat a oferir diferents tipus de pollastres per a satisfer diferents necessitats.

El Pollastre Groc Català. És el pollastre clàssic, el que ha tingut sempre un major consum, amb totes les propietats nutritives habituals d’aquest tipus de carn. Sabor habitual a les nostres cases. El Pollastre Groc Català és un producte que requereix de molts pocs kilòmetres de transport, ajudant-nos així en la nostra política de respecte al medi ambient. La seva alimentació és a base de diferents tipus de cereals.

El Pollastre Rei del Galliner. Fruit d’un treball de recuperació. El Pollastre el Rei del Galliner és un pollastre recuperat i que és alimentat a les granges del nostre país a base de productes naturals. El blat de moro, l’ordi, la soja, el blat, formen part de la seva dieta, amb un control estricte de la mateixa i l’absència de greixos i farines animals.

El Pollastre Ros (Pollastre de pagès). El Pollastre Ros és un pollastre sacrificat amb més dies de vida, entre 60 i 80 dies en total. Aquesta cria dona un sabor i consistència a la carn que el fa diferent als altres. Es un pollastre de ploma roja amb un pes superior que és situa entre els 2’5 i 4 kg.

pollastres